U bevindt zich hier: Website > Home

Welkom bij Van Dam verhuizingen

LET OP: wij zijn op goede vrijdag gesloten


Van Dam Verhuizingen bestaat al meer dan 175 jaar, 6 generaties lang van vader  op zoon.  Van oudsher een echt Achterhoeks verhuisbedrijf, vanuit Terborg en Doetinchem wordt heel de wereld aangedaan. Uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Nederland!

Particuliere Verhuizingen & Verhuismateriaal »

vandam-verhuizingen-historie-105.jpg
Van Dam Verhuizingen is in staat elke soort verhuizing uit te voeren. Van alleen de koop / huur verhuismateriaal tot en met de complete verzorging van uw verhuizing; - Particuliere Verhuizing - Move Your self verhuiscontainer - Verhuismateriaal / Verhuiswinkel… Lees meer »

Bedrijfsverhuizingen »

Foto Wonion Varsseveld.JPG
Bedrijfsverhuizingen, vaak ook wel in het vakjargon aangeduid aan  KBP (Kantoor-, Bedrijfs-, Projectverhuizingen) vergen een aanpak  met het oog op nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling.  Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is het sleutelwoord.  Ook in deze discipline heeft… Lees meer »

Opslag & Selfstorage »

Foto 20ft in hal fictief.jpg
Van Dam Verhuizingen heeft voor iedere opslagbehoefte een oplossing. Verschillende soorten containers dekken de vraag om uw kostbaarheden een goed onderkomen te geven. Alles gelegen in 24-uurs verwarmde, verzekerde, beveiligde, schone en droge opslaghallen. Van Dam Verhuizingen is gespecialiseerd in: Lees meer »

Speciale diensten »

Foto-vitrine-2.jpg
Naast het verhuizen en opslag heeft Van Dam Verhuizingen zich ook gespecialiseerd in Shopping interior / Meubelmontage / Winkelinrichting, (Auto)Transport en Woning ontruiming. Lees meer »

Archiefopslag & Beheer »

Foto arciefbunker.jpg
Voor Archiefopslag en Beheer hebben we een aparte website met alle informatie erop. Hier vindt u alles wat Van Dam voor u kan betekenen op het gebied van Archief opslag en beheer. U kunt ook direct naar deze website gaan… Lees meer »

Over ons »

vandam-verhuizingen-historie-111.jpg
Lees hier meer over Van Dam Verhuizingen. Bekijk onze history, referenties en vind er ook bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden. Lees meer »

Contact »

Mocht u verdere interesse hebben in onze mogelijkheden en tarieven, dan kunt u ons bellen of onderstaande contactformulier invullen. Op basis van uw wensen ontvangt u geheel vrijblijvend en gratis een offerte zonder enige verplichting. Uiteraard is het ook mogelijk… Lees meer »