Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfs Verhuizingen Algemeen

Bedrijfsverhuizingen, vaak ook wel in het vakjargon aangeduid aan  KBP (Kantoor-, Bedrijfs-, Projectverhuizingen) vergen een aanpak  met het oog op nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling.  Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is het sleutelwoord.  Ook in deze discipline heeft Van Dam Verhuizingen de vakkennis in  huis zodat u niet verder hoeft te zoeken naar een verhuisbedrijf. 

Van Dam Verhuizingen weet wat er speelt en garandeert u een  zorgeloze verhuizing, zodanig dat uw eigen interne organisatie  en niet te vergeten uw klanten zo min mogelijk belast worden.

Foto-Gem-Dtc.JPG
Foto-Roel-op-beun.JPG
Foto-rolcontainers.JPG

Werkwijze en Uitvoering

Elke verhuizing is anders. Door een goede voorbereiding samen met  de klant wordt afgestemd hoe de verhuizing het beste uitgevoerd  kan worden. Aspecten zoals ; welke afdelingen dienen als eerste te  worden verhuisd, welke medewerkers dienen te allen tijde paraat  te staan en hebben toegang nodig tot bepaalde dossiers, hoe is de  laad- en lossituatie, bereikbaarheid, worden externe verhuisliften  ingeschakeld of verhuiswagens met hijskraan, moet er breekbare  waar worden ingepakt, computers worden verpakt, af- en aangekoppeld,  meubelstukken de- en monteren, hoe groot is de afstand, etc, worden allen meegewogen.

Bij Van Dam Verhuizingen wordt enkel gewerkt met gediplomeerd personeel.  Zij zijn multifunctioneel inzetbaar en weten wat er speelt bij de te verhuizen  klant. Het wagenpark is zeer uitlopend, van kleine verhuiswagens die inzetbaar zijn bij moeilijk bereikbare plekken tot en met verhuiswagens  voorzien van hijskraan.

Foto-Vitens.JPG
Foto-syntus.JPG
Foto-terminal.JPG

Dienstenpakket
Wat kan Van Dam Verhuizingen voor u betekenen?

Een geruisloze verhuizing zodat uw organisatie zo snel mogelijk weer in het dagelijks ritme is. Van Dam Verhuizingen kan voor u de volgende diensten verlenen: 

  • Facilitair management
  • Coördinatie verhuizing zelf doen of uitbesteden?
  • De- en montage bureaus, kasten en stellingen
  • Inpak- & uitpakwerkzaamheden
  • Begeleiding door een Professional Organizer
  • Computer verhuizing
  • Handyman / Klussenman
  • Schoonmaak / Cleanservice
  • Opslag van meubilair, beursgoederen, archieven  
Foto-Marcel.JPG
Foto-GGD.jpg

Branches en soorten bedrijven

Elk bedrijf dat wilt gaan verhuizen behoort tot de doelgroep van Van Dam Verhuizingen. Een brede sterke rug voor de uitvoering van grootschalige projecten.  Zorginstellingen, Gemeentehuizen, Overheidsinstanties, Nutsbedrijven, Belastingdienst Justitie, Banken, Produktiebedrijven, Schoolgemeenschapen, Bibliotheken. 

Referenties

Vele klanten heeft Van Dam Verhuizingen mogen begroeten door de jaren heen.  Een greep ; Belastingdienst, Rabobank, Vitens, Scholengemeenschap Graafschap College, Metzo College, Gerrit Komrij College Winterswijk, Bibliotheek West Achterhoek (Doetinchem – Steenderen – Wehl – Doesburg) 

Voor de volgende gemeentes heeft Van Dam Verhuizingen tot volle tevredenheid de gemeentehuizen mogen verhuizen; gemeente Oude IJsselstreek, gemeente Doetinchem, gemeente Berkelland, gemeente Bronkhorst, gemeente Montferland, gemeente Lochem, gemeente Winterswijk, archiefverhuizingen voor de gemeente Oost-Gelre, gemeente Aalten – Dinxperlo

Voor de volgende instanties zijn tot volle tevredenheid zorginstellingen verhuisd; Azora De Schuylenburg, Azora Gertrudis, Markenheem De Bleijcke, Markenheem Schavenweide, Markenheem De Zonnekamp, Driegasthuizengroep Huis en Haard Careaz Borculo, Sensire St Jozef, Sensire Oldershove.  

Op wens kunnen wij u nog meer info deze verstrekken, vraag gerust naar Jeroen van Dam. 

Tarieven 

Om uw wensen aan te horen en te komen tot een offerte, is het meest praktische dat een taxateur van Van Dam Verhuizingen bij u op bezoek komt om alles in kaart brengen. Op basis van o.a. de te verhuizen hoeveelheid ontvangt u een geheel vrijblijvende verhuisofferte, uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Een offerte wordt snel naar toe u gezonden. Klik hier om naar tarieven & contact te gaan. Telefonisch kan snel een goede inschatting gegeven worden. Het lukraak plaatsen van tarieven zonder een indicatie leidt alleen tot verwarring en onbegrip bij de uitvoering. Wees bedachtzaam, geef Van Dam Verhuizingen de nodige informatie en u ontvangt een heldere offerte zonder kleine lettertjes, zonder toeslagen achteraf. 

Daarom Van Dam Verhuizingen

Titel en kwaliteitsnorm

Met trots mag Van Dam Verhuizingen vermelden in het bezit te zijn van de koninklijke titel : 

Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit door al de jaren en oorlogen heen en nooit in de verlegenheid zijn gebracht door fraude, diefstal of financiële problemen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Koning Willem Alexander en voormalig Koningin Beatrix aan de firma Van Dam Verhuizingen. Dit Koninklijk predikaat is het hoogste haalbare kwaliteitspredikaat in Nederland, gezien de vele punten waaraan een bedrijf moet aan voldoen en gezien de vele overheidsinstanties die de beoordeling geven. Een ISO certificaat kan en mag hiermee NIET vergeleken worden. Van Dam Verhuizingen biedt de uitkomst: Uw verhuizing is in goede handen.  

hofleverancier.png
Foto-Berkelland.JPG
Foto-Metzo.JPG