Verhuizingen door Van Dam uitgevoerd

Van Dam Verhuizingen is in staat elke soort verhuizing uit te voeren. Met de juiste inzet van professionals en materialen garandeert Van Dam Verhuizingen u een zorgeloze verhuizing. Van Dam Verhuizingen weet wat er speelt.

De meest gekozen variant. Van Dam Verhuizingen zorgt ervoor dat uw inboedel keurig van A naar B wordt verhuisd. Met de juiste inzet van professionals en materialen garandeert Van Dam Verhuizingen u een zorgeloze verhuizing maar ook een prettige dag.

Veelzijdige specialist.
Welke soort verhuizing het ook mag zijn, Van Dam Verhuizingen weet er raad mee. Het bekende takelblok is voorgoed naar de afdeling "nostalgie" verwezen. Wasmachines, meubilair, computers en piano's worden probleemloos naar "10 hoog" gebracht. Van Dam Verhuizingen beschikt over luchtgeveerde verhuiswagens, verhuisliften en verhuiswagens voorzien van hijskraan. Apparatuur voor de montage van waterbedden, meubilair, luchtkussenfolie, verhuisboxen voor computers, vochtwerende verpakking, etc. is aanwezig.

Foto kluis takelen.JPG
Foto Peter en Paul.JPG

U geeft zelf aan in een van te voren vrijblijvend gesprek wat u allemaal gedaan wilt hebben. Bent u toch wat vergeten of niet aan bepaalde zaken toegekomen, ook op de verhuisdag is Van Dam Verhuizingen de helpende hand. Op de verhuisdag geeft u aan waar alles weer neergezet moet worden. Verschillende soorten verhuisdozen en verpakkingsmateriaal worden ter beschikking gesteld. Wilt u zelf uw breekbare en onbreekbare waar inpakken dan worden de dozen, verpakkingsmateriaal ruimschoots van te voren bezorgd. Na afloop heeft u rustig de tijd om alles uit te pakken. Uiteraard kan Van Dam Verhuizingen ook voor u alles weer uitpakken.

Foto inpakken boeken Bergh.jpg
Foto Rick inpakken.jpg

Dienstenpakket
Het verhuizen van A naar B kan worden uitgebreid met vele extra mogelijkheden die Van Dam Verhuizingen voor u kan uitvoeren. Het dienstenpakket bestaat uit :

 • Inpakwerkzaamheden van uw breekbare en onbreekbare waar
 • De- en montagewerkzaamheden van uw meubelen
 • Uitpakwerkzaamheden van de ingepakte verhuisdozen
 • Handyman / Klussenman voor allerlei klussen
 • Afhalen en ophangen van lampen, schilderijen, wanddecoraties
 • Af- en aansluiten van witgoed, electronica, computer
 • Afvoer van overtollig meubilair
 • Bezemschoon opleveren van de oude woning
 • Inboedelopslag
 • Professional organizer / Verhuishulp bij het regelen van aanverwante zaken
 • Schoonmaak en reinigingswerkzaamheden van de oude en nieuwe woning
 • Autotransport; het vervoer van uw auto

Heeft u vragen hierover, neem gerust contact op, wij zullen u zo goed mogelijk helpen. Bovendien komen er vele andere zaken, ook emotionele zaken, om de hoek kijken. Uw spullen, waaraan u een waarde koestert worden meegegeven, u komt in een nieuwe woonruimte en leefgemeenschap en tal van andere zaken, waaraan u moet denken. Kortom u heeft al genoeg aan uw hoofd, immers u verhuist niet elke dag.

Foto Frits.JPG

Erkende Verhuizer & Garantiecertificaat
Van Dam Verhuizingen is het enige verhuisbedrijf in Doetinchem en omstreken dat Erkend is. Door het opleggen van spelregels waar een verhuisbedrijf aan moet voldoen, worden de belangen voor de klant goed beschermd. Van Dam Verhuizingen voldoet aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Periodiek wordt hierop getoetst door een onafhankelijke instelling. Zo heeft u de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid van de medewerkers, uw inboedel en het milieu. De branche organisatie van Erkende Verhuizers heeft op het gebied van verzekeringen het Garantiecertificaat ontworpen. Hierdoor is de klant nog beter beschermd bij eventualiteiten en schades. Download hier de voorwaarden van het Garantiecertificaat

Wij Komen Helpen Service

Van Dam Verhuizingen werkt samen met Leon en Carol van Veelen. Dit echtbaar heeft een eigen bedrijf in de praktische hulp in en om het huis.  Ook bij verhuisproces kan dit een ideale aanvulling zijn. De hulp omvat  de ondersteuning geven met o.a de volgende activiteiten:

 • Abonnementen en verzekeringen omzetten op het nieuwe adres,
 • Oplevering verzorgen van de oude woning  administratieve ondersteuning
 • Gas / water / licht omzetten op nieuw adres
 • Administratieve ondersteuning
 • Installeren in de nieuwe woning van TV / telefoon / internet & computer
 • Huishoudelijke hulp bijvoorbeeld strijken, boodschappen doen
 • Laminaat leggen, kranen vervangen, klein schilderwerk, sauswerk, behangwerk

Benieuwd naar de tarieven, neem gerust contact op.

Tarieven
Om uw wensen aan te horen en te komen tot een offerte, is het meest praktische dat een taxateur van Van Dam Verhuizingen bij u op bezoek komt om alles in kaart brengen. Op basis van o.a. de te verhuizen hoeveelheid ontvangt u een geheel vrijblijvende verhuisofferte, uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Een offerte wordt snel naar toe u gezonden. Klik hier om naar tarieven & contact te gaan. Telefonisch kan snel een goede inschatting gegeven worden. Het lukraak plaatsen van tarieven zonder een indicatie leidt alleen tot verwarring en onbegrip bij de uitvoering. Wees verstandig, geef Van Dam Verhuizingen de nodige informatie en u ontvangt een heldere offerte zonder kleine lettertjes, zonder toeslagen achteraf.

Daarom Van Dam Verhuizingen
Met trots mag Van Dam Verhuizingen vermelden in het bezit te zijn van de Koninklijke titel : “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit door al de jaren en oorlogen heen en nooit in de verlegenheid is gebracht door fraude, diefstal of financiële problemen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Koning Willem Alexander en voormalig Koningin Beatrix aan de firma Van Dam Verhuizingen.

Dit Koninklijk predikaat is het hoogst haalbare kwaliteitspredikaat in Nederland, gezien de vele punten waaraan een bedrijf moet voldoen en gezien de vele overheidsinstanties die de beoordeling geven. Een ISO certificaat kan en mag hiermee NIET vergeleken worden. In Nederland zijn 5 verhuisbedrijven die Koninklijk zijn onderscheiden. Van Dam Verhuizing is het enige verhuisbedrijf in Gelderland die deze titel draagt. Van Dam Verhuizingen biedt de uitkomst: Uw verhuizing is in goede handen.