Speciale diensten

Naast het verhuizen en opslag heeft Van Dam Verhuizingen zich ook gespecialiseerd in Shopping interior / Meubelmontage / Winkelinrichting, (Auto)Transport en Woning ontruiming.

Shopping interior / Meubelmontage / Winkelinrichting

Voor grote wereldmerken worden in winkels, shopping malls, of shop in shop concepts de nieuwe opstellingen er naar toe getransporteerd, de oude opstellingen afgebroken en de nieuwe conform eis opgebouwd.

Foto-vitrine-1.jpg
Foto-vitrine-2.jpg

Het voordeel is dat Van Dam Verhuizingen de meerwaarde geeft aan het verpakken van de spullen, wereldwijd de netwerken heeft om op moeilijke situaties te komen, personeel heeft die kan monteren naar wens van de klant, maar ook na afloop de oude niet meer te gebruiken opstelling direct meeneemt en afvoert op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

Transport
Als er meer aandacht gegeven moet worden aan het transporteren van goederen. Niet standaard een pallet van A naar B maar het verlengstuk zijn van elke organisatie op gebied van service en klant gerichtheid.

Foto-wagens-op-1-rij.JPG
Foto-DAF-CF.JPG
Foto-zeilbak.JPG

Woning ontruiming
Een dienst die te pas of te onpas kan gebeuren; het ontruimen van een woning. Van Dam Verhuizingen heeft alle soorten materialen in huis om een woning te ontruimen en discreet af te voeren. De afvoer wordt op maatschappelijk verantwoorde wijze afgevoerd.

Autotransport
Moet de auto ook mee worden verhuisd, wel of niet in samenhang met de verhuizing, wederom beschikt Van Dam Verhuizingen over de inzet van de juiste materialen. Bij spoedgevallen kan snel op de wens worden reageert om een auto op te halen.

Foto-afvoerbak.jpg
Foto-bergauto-2.JPG
Foto-bergauto1.jpg