Opslag voor bedrijven

Van Dam Verhuizingen heeft een flexibele en moderne manier van opslag voor al uw spullen. Naast de mogelijkheid voor opslag van inboedels en archieven kunnen bedrijven & overheidsinstellingen het antwoord vinden voor hun opslagbehoeften. 

Foto-pand-Dtc.jpg
Foto-pand-Terborg.JPG

Van Dam Verhuizingen heeft verschillende manieren waarop de spullen worden opgeslagen; in containers van 9 kuub of 33 kuub, op pallets of vrije meters. Gelegen in Doetinchem pal bij autosnelweg A18 of 5 minuten verderop in Terborg; in ieder geval in het centrum van de Achterhoek. de opslaghallen zijn 24-uur verwarmd, verzekerd, beveiligd en uiteraard schoon en droog. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de ruimtes.

Foto-Hal-DTC.JPG
Foto-hal-Tbg.JPG
Foto-Silvolde.jpg

Werking 
Van Dam Verhuizingen is in staat uw spullen zelf bij u op te halen en naar onze opslagloods te transporteren. Of een container bij uw bedrijf te plaatsen, waarbij u zelf de container laadt. De container kan op de grond worden gezet of blijft rollend, dat wil zeggen of op de vrachtwagen of op de aanhangwagen en is dus makkelijk voor een dock-shelter te zetten. Zelfs een heftruck kan dan in de container om uw spullen te beladen of te lossen. Ook voor grotere spullen bieden wij een oplossing. Alles wordt in een afgesloten ruimte opgeslagen, er vindt een registratie plaats. Uiteraard kan men snel bij de opgeslagen spullen bij Van Dam Verhuizingen. Opslag voor zowel korte als lange periodes; wederom u betaalt per dag en er zijn geen minimale huurperiodes. Er is altijd ruimte vrij; ook voor spoedgevallen! 

Foto-3-deurs.jpg
Foto-scan.JPG

Voorraad 
Door het onderbrengen van de voorraad bij Van Dam Verhuizingen bespaart u op de opslagkosten die lager zijn dan uw bedrijfsmeters. Hierdoor creëert u ook ruimte in uw huidig onderkomen. Geen risico door optimale beveiliging tegen brand en diefstal en uw waardevolle voorraad wordt optimaal geconditioneerd. Wij zijn in staat de goederen te registreren en fotograferen, gecombineerd met online managementinformatie.

Foto-Midlum-Bergh.jpg
Foto-DAF-kisten.JPG
Foto-premium-slede.jpg

Uitleveringproblemen 
Een veel voorkomende reden tot opslag bij Van Dam Verhuizingen is het volgende: stel u bent bezig met een grote order voor uw klant, u produceert en benut alle ruimte in uw bedrijf. Maar dan geeft uw klant door dat er nog niet geleverd kan worden; om welke reden dan ook u zit met een bijkomend probleem.
Geen nood; Van Dam Verhuizingen plaatst een container bij uw bedrijf en verpakt uw spullen beschermend in, vervolgens wordt de container naar de opslaghal verplaatst waar het wacht op het moment dat het uitgeleverd moet worden. De containers staan in de opslaghal die 24-uur beveiligd is tegen brand en diefstal en uiteraard verwarmd, schoon, droog en verzekerd!

Foto-Wim-GGD.jpg
Foto-Arnhem.jpg
Foto-Prowonen.jpg

Verbouwing
Vaak gekoppeld aan een (interne) verhuizing of die u dient te doen bij uw klant. Bij verbouwing worden meubelen, inventaris, archieven blootgesteld aan stof, weersinvloeden en minder toezicht. Te denken valt ook aan computers, kunst en antiek. Door opslag in de 24-uurs verwarmde, beveiligde, verzekerde, schone en droge hal voorkomt u veel zorgen. De organisatie wordt zodanig zo min mogelijk belast en het bevordert het eindresultaat.

Seizoensgebonden
Goederen onderhevig aan het seizoen, modegevoelig, maar ook promotiematerialen, beursstands die dure bedrijfsmeters inslokken. Bewaring op korte termijn is hierdoor ideaal; geen langdurige contracten! U kunt snel bij uw spullen. 

Vervoer
Alles kan door Van Dam Verhuizingen vakkundig worden vervoerd. Maximale bescherming aan uw goederen. Veilig ingepakt tegen vocht, vuil en andere gevaren. Alles keert na vervoer en opslag ongeschonden bij u terug.

U ziet het, Van Dam Verhuizingen heeft de maatoplossing van iedere opslagbehoefte, flexibele opslagruimte die aansluit op uw bedrijf of instelling.

Van Dam Verhuizingen hoort eerst uw behoefte aan en in samenspraak wordt een op maat gemaakt opslagconcept ontworpen. Voor meer informatie, bel Van Dam Verhuizingen of gebruik het contactformulier.

Alle voordelen van opslag bij Van Dam Verhuizingen op een rij

 • Veilig, schoon en droog
 • Gemakkelijk
 • Goede klimaatbeheersing, verwarmd en ongediertebestrijding
 • Korte en lange opslag
 • Overdekt in- en uitladen
 • Voordelig; geen opzegtermijnen
 • Opslagkosten zijn lager dan uw kantoormeters en bedrijfsmeters
 • 24-uur verzekerd en beveiligd (o.a. videocamera’s)
 • Verschillende soorten manieren van het laden en lossen van de container
 • Vervoer door professioneel wagenpark, gediplomeerde verhuizers en beschikbaar van de juiste beschermingsmaterialen
 • U kunt er altijd bij, dichtbij de autosnelweg en dichtbij ‘t centrum van Doetinchem
 • Alle soorten afmetingen kunnen worden opgeslagen

Tarieven
In vergelijking tot een verhuisofferte, kunt u snel en eenvoudig onze tarieven opvragen.

Klik hier om naar tarieven & contact te gaan

U huurt een opslagcontainer gewoon per dag, geen opzegtermijnen, geen minimale huurperiodes. Hoe langer de periode hoe goedkoper de opslagtarieven.

Onze kwaliteit is meetbaar
Vaak is het moeilijk in te schatten welke service, kwaliteit u kunt verwachten van een verhuisbedrijf. De firma Van Dam verricht al sinds 1844 verhuizingen en is daarmee uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Gelderland.
De bekroning op het vakwerk van Van Dam Verhuizingen is de Koninklijke titel ;

“Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” 

Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit door al de jaren en oorlogen heen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Koning Willem Alexander en voormalig Koningin Beatrix aan de firma Van Dam Verhuizingen.

Hiermee kan de firma Van Dam met trots aantonen dat uw eigendommen bij Van Dam in goede handen is en misschien wel het beste verhuisbedrijf is. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact op, wij zijn telefonisch, per infovandamverhuizingennl of per persoonlijk onderhoud te bereiken.
Bij ons vindt u de flexibele opslagruimte die aansluit op uw behoeften!

Foto-3-op-1.JPG