U bevindt zich hier: Website > Over ons

Over ons

Lees hier meer over Van Dam Verhuizingen. Bekijk onze history, referenties en vind er ook bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens & Algemene Voorwaarden »

Bedrijfsgegevens Van Dam Verhuizers sinds 1844 is een handelsnaam van Van Dam Bedrijven Beheer B.V., waaronder vallen: Van Dam Verhuis en Transport B.V., Van Dam Opslag en Archief B.V., Van Dam Containerbedrijf B.V. Van Dam Bedrijven Beheer B.V.  heeft als Kvk… Lees meer »

Erkende verhuizers »

Van Dam Verhuizingen is een Erkende Verhuizer dit is een branche organisatie met een gemeenschappelijk doel om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Door het opleggen van spelregels waar een verhuisbedrijf aan moet voldoen, worden de belangen voor de… Lees meer »

Historie »

In 1844 zag ons bedrijf het levenslicht. Onze voorvader, de heer J.W.van Dam startte een eenmanszaak in verhuizingen en transporten. Of hij ooit verwacht had dat zijn bedrijf na 6 generaties nog steeds in volle glorie voortgezet wordt is niet… Lees meer »

Hofleverancier »

Op dit moment zijn 400 Nederlandse bedrijven door Zijne Majesteit de Koning gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. Zij voeren met trots het Koninklijk Wapen en de titel 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. Lees meer »

Referenties »

Vele klanten heeft Van Dam Verhuizingen door de eeuwen heen mogen begroeten. Zowel particuliere klanten, beroemde Nederlanders als klanten bedrijfsmatig. Lees meer »