U bevindt zich hier: Website > Over ons > Erkende verhuizers

Erkende verhuizers

Van Dam Verhuizingen is een Erkende Verhuizer dit is een branche organisatie met een gemeenschappelijk doel om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Door het opleggen van spelregels waar een verhuisbedrijf aan moet voldoen, worden de belangen voor de klant goed beschermd.

Van Dam Verhuizingen voldoet aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Periodiek wordt hierop getoetst door een onafhankelijke instelling. Zo heeft u de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid van de medewerkers, uw inboedel en het milieu. De verhuizers die uw verhuizing uitvoeren worden hiervoor opgeleid. De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft hiervoor een opleidingsinstituut opgericht, het Verhuiscollege. Zo zijn de Algemene Voorwaarden mede samengesteld door de Consumentenbond. U kunt de organisatie van Erkende Verhuizers vergelijken met de ANVR in de reisbranche of het bouwgarantiefonds in de bouwbranche.

Enige wetenswaardigheden : Van Dam Verhuizingen is het enige verhuisbedrijf in Doetinchem dat erkend is.

Fedemac-certificaat-2016.png
Scan-diploma-Van-Dam-Erkende-Verhuizers.jpg

Erkende Verhuizers vierden in 2015 hun 50 jarig bestaan. Erkende Verhuizers hebben op 5 juni 2015 de brede code verantwoordelijk marktgedrag ondertekend.

Erkende Verhuizers: Vertrouwd, Verantwoord, Veelzijdig.