Tarieven & Vrijblijvende offerte

Tarieven Verhuizingen
Om uw wensen aan te horen en te komen tot een offerte, is het meest praktische dat een taxateur van Van Dam Verhuizingen bij u op bezoek komt om alles in kaart brengen. Op basis van o.a. de te verhuizen hoeveelheid ontvangt u een geheel vrijblijvende verhuisofferte, uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Een offerte wordt snel naar toe u gezonden.

Telefonisch kan snel een goede inschatting gegeven worden. Het lukraak plaatsen van tarieven zonder een indicatie leidt alleen tot verwarring en onbegrip bij de uitvoering. Wees bedachtzaam, geef Van Dam Verhuizingen de nodige informatie en u ontvangt een heldere offerte zonder kleine lettertjes en zonder toeslagen achteraf.

Kunnen wij het af met 1 verhuiswagen plus 2 verhuizers tegen een uurtarief van € 125,- per uur, wilt u een vast tarief dan is een persoonlijk bezoek het beste. Tarieven voor een verhuizing van een standaard eengezinswoning geschat op een cubage van 15 tot 40 kuub in de Achterhoek kunnen variëren van € 750,00 tot  € 2.000,00. Het is afhankelijk van de wensen die u heeft, alsmede andere factoren (bijvoorbeeld bereikbaarheid, verrichten van extra diensten e.d.).

Daarom is een taxatiebezoek aan te bevelen. Neem gerust contact met ons op; per e-mail, per telefoon of gewoon door een bezoek te brengen aan de Innovatieweg 36 te Doetinchem.

Tarieven opslag
Heeft u behoeft aan opslag? Een container van 9 kuub huurt u reeds voor  maximaal € 1,50 per dag. Een container van 33 kuub komt op maximaal  € 5,00 per dag. Het kan alleen maar goedkoper worden, want hoe langer de periode hoe lager de prijs. Van Dam Verhuizingen hanteert geen minimale huurperiode en opzegtermijnen !

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!
Gaarne minimaal de velden met een sterretje (*) in vullen.

Bereken: deel 9 : 1