Doe-het-zelf verhuizing : Move Your Self verhuiscontainer

De werkwijze is simpel. Op dag A plaatsen wij ’s morgens een 20ft container die een inhoud heeft van 33kuub op uw huidige adres en u laadt deze vervolgens zelf vol. Aan het einde van dag A halen wij de container op, onze chauffeur verzegelt hem en het slot gaat erop (u behoudt de sleutels). De container overnacht dan in onze 24 uur verwarmde en beveiligde opslaghal. De volgende dag, dag B, plaatsen wij de container, ‘s morgens op het losadres. Vervolgens lost u zelf de container, zodra u klaar bent halen wij zo spoedig mogelijk de container weer op.

Mocht u het sneller op het losadres willen hebben, of dient het enkele dagen in opslag te blijven staan? Geen probleem leg het voor en u krijgt de passende oplossing. Bijkomende voordelen : in de container zitten 10 gratis verhuisdozen, u maakt gratis gebruik van 30 verhuisdekens en een trappenloper c.q. steekwagen (beide in bruikleen).

Hoe weet u dat u genoeg heeft aan 1 container van 33 kuub?
Iedere klant heeft een verschil aan hoeveelheid inboedel welke verhuisd wordt, bekijk de inventarislijst om dit te berekenen. Op deze manier kunt u het juiste cubage bepalen en snel uw gewenste tarief op te vragen. De verhuiscontainer heeft als afmeting: 605cm diep x 240cm breed x 259cm hoog.

Optie : extra verhuismiddelen
Mocht u meer verhuisspullen nodig hebben; geen enkel probleem. Als u op deze link klikt dan heeft u de keuze uit allerlei hulpmiddelen. Mocht u gebruik van maken van onze dienst Doe-het-zelf verhuiscontainer dan ontvangt u 10% korting op de vermelde tarieven.

Foto-20ft-takels.JPG

Optie : Opslag van uw inboedel
Mocht uw inboedel nog niet gelost kunnen worden, geen nood. De container kan dan worden opgeslagen in onze 24-uurs verwarmde, verzekerde en beveiligde opslaghal. De opslagkosten bedragen per dag Euro € 5,00 inclusief BTW. Alleen de handlingskosten van € 25,00 komen er nog bij. Klik hier voor de link naar de pagina opslag van inboedels.

Tarieven & Contact
Bent u benieuwd naar onze tarieven of heeft u nog andere aanvullende vragen Klik hier en u ontvangt nog dezelfde dag onze tarieven en een antwoord op uw vragen. Ter indicatie : de kosten voor een Move Your Self DHZ verhuizing zijn afhankelijk van waar naar waar u verhuist. Het minimum bedrag komt op Euro € 200,00 incl. BTW. De Move Your Self DHZ container is interessant voor verhuizingen van en naar en binnen de Achterhoek / Liemers / Oost-Gelderland. Mocht u bijvoorbeeld van Amsterdam naar Groningen dit willen hebben gedaan hebben, dan hebben wij geen mogelijk voor het maken van een leuke aanbieding omdat de voorrijdkosten te hoog zijn. Wij hopen op uw begrip.