U bevindt zich hier: Particuliere verhuizingen > Emigratie

Emigratie

Van Dam Verhuizingen heeft de grote emigratiegolf uit de jaren ’50 en ’60 meegemaakt, waarin vele gezinnen uit Nederland hun geluk beproefden in voornamelijk de Verenigde Staten, Canada en Australië. De opgedane ervaring wordt nog maandelijks gebruikt om inboedels naar elke bestemming te verhuizen.

Verschillende redenen liggen ten grondslag; emigratie als permanente bestemming, detachering in het buitenland waarbij naar verloop van tijd de inboedel ook weer terugkomt of bijvoorbeeld versturing erfgoederen. Kortom : Van Dam Verhuizingen is ook wereldwijd uw verhuispartner!

Van Dam Verhuizingen is in staat uw inboedel klein of groot van Nederland naar elk werelddeel te laten bezorgen en op de door u gewenste plaats te bezorgen, maar ook vanuit elk werelddeel naar Nederland toe. Als extra dienst worden de spullen neergezet in het huis, eventuele montagewerkzaamheden worden verricht en emballagemateriaal wordt afgevoerd.

Foto-xl-in-sneeuw.jpg
Foto-Frankrijk.JPG
Foto-heftruck-20ft.jpg

Verhuizingen binnen Europa
Al zijn de grenzen in de Europese Unie weg, internationale verhuizingen vergen een andere aanpak. De verhuizingen worden over de weg uitgevoerd. De verhuiswagens zijn uitgerust met de nodige materialen en voldoen aan de eisen van de (lokale) overheden. Om alle mogelijkheden en toepassingen op te sommen raden wij u aan contact op te nemen met Van Dam Verhuizingen, zodat een maatoplossing wordt gemaakt.

Verhuizingen overzee wereldwijd
Verhuizingen van en naar overzeese bestemmingen worden door middel van de inzet van zeecontainers uitgevoerd. De container wordt op transport gezet, Van Dam Verhuizingen verzorgt de douaneformaliteiten, de haven- en terminalafhandelingen en zullen ervoor zorgdragen dat de container zijn bestemming bereikt welke u heeft aangegeven. De meeste zendingen gaan full service, dit wil zeggen tot afgeleverd in uw nieuwe onderkomen. U hoeft eenvoudig gezegd alleen maar af te wachten totdat de agent van Van Dam Verhuizingen u belt dat uw zending binnen komt en een afspraak wordt gemaakt tot het aanreiken van uw inboedel, alsmede de afstemming dat uw spullen zo snel mogelijk door de douane wordt vrijgegeven. Van Dam Verhuizingen werkt samen met verhuisagenten en verhuisbedrijven, die verstand van zaken hebben en waarbij de kwaliteit gewaarborgd is.

Foto-verpakken.JPG
Foto-20ft.jpg
Foto-kist.JPG

Grote hoeveelheden
Mocht uw inboedel groot genoeg zijn om verpakt te worden in een zeecontainer, dan zal nauwkeurig uw inboedel erin worden verpakt (zie foto).

Kleine hoeveelheden
Nadat wij uw inboedel aan uw onderkomen hebben opgehaald, verpakken wij het vakkundig; zeewaardig of aan de door de luchtvaart geldende eisen. Afhankelijk van de grootte van uw inboedel maken wij een op maat gemaakte transportwaardige houten container (zie foto) waarin uw inboedel wordt verpakt. Deze container is voorzien van speciaal verpakkingspapier, waardoor het bestand is tegen onder andere zout zeewater. Deze container wordt vervolgens in een grootte 20’ft, 40’ft of 45 HC zeecontainer gezet.

Tarieven
Om uw wensen aan te horen en te komen tot een offerte, is het meest praktische dat een taxateur van Van Dam Verhuizingen bij u op bezoek komt om alles in kaart brengen. Op basis van o.a. de te verhuizen hoeveelheid ontvangt u een geheel vrijblijvende verhuisofferte, uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Een offerte wordt snel naar toe u gezonden.

Klik hier om naar tarieven & contact te gaan

Telefonisch kan snel een goede inschatting gegeven worden. Het lukraak plaatsen van tarieven zonder een indicatie leidt alleen tot verwarring en onbegrip bij de uitvoering. Wees bedachtzaam, geef Van Dam Verhuizingen de nodige informatie en u ontvangt een heldere offerte zonder kleine lettertjes, zonder toeslagen achteraf.

Foto-auto.JPG
Foto-Milaan.jpg