Gezamenlijke uitvoering

Een mix van de verhuizers van Van Dam Verhuizingen plus de verhuiswagen  enerzijds en anderzijds helpt u de verhuizers. U roept de hulp in van  1 luchtgeveerde verhuiswagen met laadklep plus 1 of 2 verhuizers  die samen met u de verhuizing gaan uitvoeren. U geeft aan wat u verhuisd wilt hebben. Uiteraard zijn er verhuismaterialen voorhanden en aanwezig. 

Het maakt niet uit van waar naar waar; over 100 meter in Doetinchem,  Winterswijk, Groenlo, Terborg of waar dan ook ; geen probleem. 

Ook een mogelijkheid is om door Van Dam Verhuizingen alleen uw zware  meubelstukken te verhuizen, waarbij u zelf de kleine spullen verhuisd.  Net de meubelstukken waartoe meer expertise nodig is en efficiënt dienen  te worden overgebracht. Uitgevoerd door gediplomeerde verhuizers en  de inzet van de juiste verhuismiddelen ondersteund met een goede  verzekering. Voor de kleine spullen die u zelf wilt overbrengen kunt u  gratis gebruik maken van onze boedelbak aanhangwagen.  

Het is geen probleem om alleen een wasmachine, piano of een zware  kast te laten verhuizen. 

De tarieven zijn tegen een vast afgesproken tarief of tegen een uurtarief;  hierdoor heeft u zelf de regie in handen wat u gedaan wilt hebben. Een voorbeeld : 1 Verhuiswagen & 2 verhuizers  kunt u al in zetten tegen een uurtarief van € 150,- per uur inclusief 21% BTW.  Vraag gerust naar de voorwaarden.