Opslag van inboedel & Selfstorage

Van Dam Verhuizingen biedt al meer dan een eeuw de flexibele mogelijkheid inboedels, allerlei spullen en archieven op te slaan; een dienst die vaak als geroepen komt bij een plaatsgebrek tijdelijk of langdurig van aard; zowel voor particulier als voor bedrijven.

Foto-pand-Terborg.JPG
Foto-pand-Dtc.jpg

Gelegen in Doetinchem aan de Innovatieweg 36 pal bij autosnelweg A18 in het centrum van de Achterhoek. De opslaghallen zijn 24-uur verwarmd, verzekerd, beveiligd en uiteraard schoon en droog. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de ruimtes. Tijdens de openingstijden zijn er voor uw veiligheid en privacy altijd medewerkers aanwezig.

Van Dam Verhuizingen in het enige Erkende Verhuisbedrijf in de omgeving van Doetinchem, ook met opslag biedt dit extra garanties voor u als klant. Voordelen die een niet erkend bedrijf niet heeft.

Soorten opslag
Er kan reeds vanaf 1m³ aan spullen worden opgeslagen, dus ook alleen een piano, bankstel, antieke kast of enkele verhuisdozen en behoeft dus niet de huur van een grotere ruimte. Voor elke afmeting en hoeveelheid is er een oplossing. Van Dam Verhuizingen kent 3 verschillende soorten van opslag;

Foto-33-kuub.jpg

Opslag in 33 kuub stalen opslagcontainers(= 20ft). Afmeting 605cm diep x 240cm breed x 259cm hoog.

Foto-9-Kuub.jpg

Opslag in 9 kuub houten opslagcontainers (= kisten). Afmeting 240cm diep x 175cm breed x 220cm hoog.

Foto-pallet.jpg

Opslag voor kleinere hoeveelheden (= mini opslag).

Inventarislijst
Hoe weet u hoeveel inboedel (cubage) er in opslag gaat ?

Bekijk hier de inventarislijst om uw cubage te bepalen

Iedere klant heeft een verschil aan inboedel welke opgeslagen wordt, als het bijvoorbeeld om opslag gaat ter overbrugging van woonruimte is het afhankelijk wat er meegenomen wordt naar het tijdelijk onderkomen. Op deze manier kunt u het juiste cubage bepalen en snel uw gewenste tarief ontvangen. 

Foto-zelf.JPG
Foto-20ft-voor-de-deur.JPG
Foto-combi.jpg

Wijze van inbrengen / ophalen / raadplegen. Hoe komt mijn inboedel in de container(s)? Er zijn 4 verschillende wijze van het inbrengen & ophalen van de inboedel

 1. U brengt zelf opslag in / haalt zelf weer uw opslag uit onze opslaghal
 2. Wij zetten de 33 kuub opslagcontainer voor uw deur; u laadt / lost alles zelf
 3. Wij assisteren met het laden en lossen middels 1 verhuizer & 1 verhuiswagen
 4. Wij verzorgen de verhuizing compleet met ons gediplomeerd verhuisteam.
Foto-Midlum-1.JPG
Foto-Midlum-3.JPG
Foto-rij.JPG

Tarieven
In vergelijking tot een verhuisofferte, kunt u snel en eenvoudig onze tarieven opvragen. U huurt een opslagcontainer gewoon per dag, geen opzegtermijnen, geen minimale huurperiodes. Hoe langer de periode hoe goedkoper de opslagtarieven.

De opslagkosten voor 1 container van 33 kuub bedragen maximaal € 6,00 per dag, voor een container van 9 kuub is dit maximaal € 1,75. 

Klik hier om naar tarieven & contact te gaan

Beveiliging
De opslaghallen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van brand-, inbraak-, alarmbeveiliging en ongediertebestrijding, zoals deze opgelegd worden door de overheid en verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat de inboedel 24-uur per dag bewaakt wordt.

Van Dam Verhuizingen heeft als enige verhuisbedrijf in haar regio een bewakingscircuit middels videocamera’s. Op de 33 kuub containers worden speciale containersloten opgehangen; een extra beveiliging. Daarnaast behouden wij ons het recht de belastingdienst / douane / politie medewerking te verlenen, mocht men op bezoek komen. De klant wordt dan op de hoogte gebracht.

Identificatie
Bij het ophalen / reserveren dient u een kopie van uw legitimatiebewijs te overleggen, alsmede uw telefoonnummer en adres waarop u te bereiken bent tijdens de opslagperiode. U dient een inventarislijst op te stellen, waarvan 1 exemplaar voor uw administratie is en de kopie hiervan voor de administratie van Van Dam Verhuizingen.

Verzekering
Van Dam Verhuizingen heeft een overkoepelende verzekering, maar gedurende de periode van opslag dient u uw eigen inboedelverzekering te laten overschrijven naar het adres van de opslagplaats, Innovatieweg 36 te Doetinchem. Hiermee voldoet u aan de polisvoorwaarden die uw verzekeringsmaatschappij stelt en is uw inboedel op dezelfde voorwaarden in uw polis bij Van Dam Verhuizingen verzekerd. Indien u zelf geen inboedelverzekering heeft, kan de firma Van Dam op wens een inboedel-verzekering afsluiten. Voor meer informatie kunt u zich het beste persoonlijk tot ons wenden.

Kan ik nog bij mijn spullen?
Natuurlijk! U kunt te allen tijde bij uw spullen, alleen onder de voorwaarden:

Graag een dag van te voren aanmelden dat u komt en alleen in de openingstijden van Van Dam. Dat is nu ook de reden dat Van Dam Verhuizingen niet de hal 24-uur 7 dagen in de week openstelt; puur uit uw en onze veiligheid; er is altijd iemand aanwezig.
Wij verzoeken u bij het reserveren, bezoeken of weer ophalen van uw spullen ons te laten weten wanneer u komt. Dit in verband met het tijdig klaar zetten van uw containers.

Alle voordelen van opslag bij Van Dam Verhuizingen op een rij: 
Er zijn vele redenen voor opslag bij Van Dam Verhuizingen;

 • Tijdelijke overbrugging van woonruimte; de nieuwe woning is nog niet klaar of gevonden.
 • Interne verbouwing (bijv. nieuwe keuken, vloer, uitbouw) aan de woning waarbij meubelen tijdelijk opgeslagen moeten worden. Samenvoeging van twee huishoudens.
 • Noodoplossing bij scheiding, erfenis, ziekte of plotseling overlijden. Lang verblijf in het buitenland (werk of wereldreis) Opslag van seizoenspullen (bijv. ski’s, campingspullen).
 • Als er geen afstand van de spullen gedaan kan worden.
 • Veilig, schoon en droog 
 • Gemakkelijk 
 • Overdekt in- en uitladen 
 • Goede klimaatbeheersing, verwarmd 
 • Korte en lange opslag 
 • Voordelig; geen opzegtermijnen 
 • 24-uur verzekerd en beveiligd (o.a. videocamera’s) 
 • Verschillende soorten manieren van het laden en lossen van de container 
 • Vervoer door professioneel wagenpark, gediplomeerde verhuizers 
 • U kunt er altijd bij en alles is overdekt 
 • Alle soorten afmetingen kunnen worden opgeslagen

Tenslotte
Onze opslaghal wordt alleen gebruikt voor het opslaan van inboedels, er staan geen produkten van andere bedrijven in, waarmee continu heftrucks heen en weer rijden om vrachtwagens te beladen. Dit heeft als voordeel dat er geen stofcirculatie ontstaat en permanente warmte binnen blijft.

De containers zijn speciaal ontworpen door Van Dam Verhuizingen, zodanig dat de containers een ademend voordeel hebben; ze condenseren niet.

Het is niet aan te bevelen de 33 kuubs opslagcontainers zodanig te huren dat deze voor een lange periode buiten komen te staan, bijvoorbeeld als buitenopslag in verband met verbouwwerkzaamheden. De reden is dat er altijd condensvorming kan optreden, verzekeringsmaatschappijen dekken de schade niet bij eventualiteiten of dat de plaatselijke overheid geen toestemming geeft.

De containers worden door middel van een 25-tons zware kraan verplaatst; geen schommelingen, rookoverlast door heftrucks of ruimte verlies. Veel zware spullen kunnen daardoor worden opgeslagen.

Vaak is het moeilijk in te schatten welke service, kwaliteit u kunt verwachten van een verhuisbedrijf. De firma Van Dam verricht al sinds 1844 verhuizingen en is daarmee uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Gelderland.

De bekroning op het vakwerk van Van Dam Verhuizingen is de koninklijke titel;
“Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”

Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit door al de jaren en oorlogen heen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Koning Willem Alexander en voormalig Koningin Beatrix aan de firma Van Dam Verhuizingen.

Hiermee kan de firma Van Dam met trots aantonen dat uw verhuizing én inboedel bij Van Dam in goede handen is en misschien wel het beste verhuisbedrijf is.

Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact op.

 

Foto-videocamera.JPG
Foto-houtenkist-tbg-opslag-.JPG
Foto-3-op-1-rij.jpg