U bevindt zich hier: Website > Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen, vaak ook wel in het vakjargon aangeduid aan  KBP (Kantoor-, Bedrijfs-, Projectverhuizingen) vergen een aanpak  met het oog op nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling.  Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is het sleutelwoord.  Ook in deze discipline heeft Van Dam Verhuizingen de vakkennis in  huis zodat u niet verder hoeft te zoeken naar een verhuisbedrijf. 

Bedrijfsverhuizingen »

Bedrijfs Verhuizingen Algemeen Bedrijfsverhuizingen, vaak ook wel in het vakjargon aangeduid aan  KBP (Kantoor-, Bedrijfs-, Projectverhuizingen) vergen een aanpak  met het oog op nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling.  Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is het sleutelwoord.  Ook in… Lees meer »

Diensten bij bedrijfsverhuizingen »

Wat kan Van Dam Verhuizingen voor u betekenen? Een geruisloze verhuizing zodat uw organisatie zo snel mogelijk weer in het dagelijks ritme is. Van Dam Verhuizingen kan voor u de volgende diensten verlenen: Lees meer »

Speciale diensten »

Naast het verhuizen en opslag heeft Van Dam Verhuizingen zich ook gespecialiseerd in Shopping interior / Meubelmontage / Winkelinrichting, (Auto)Transport en Woning ontruiming. Lees meer »