U bevindt zich hier: Particuliere verhuizingen

Particuliere Verhuizingen & Verhuismateriaal

Van Dam Verhuizingen is in staat elke soort verhuizing uit te voeren. Van alleen de koop / huur verhuismateriaal tot en met de complete verzorging van uw verhuizing;

- Particuliere Verhuizing - Move Your self verhuiscontainer - Verhuismateriaal / Verhuiswinkel  

Met de juiste inzet van professionals en materialen garandeert Van Dam Verhuizingen u een zorgeloze verhuizing.

Verhuizingen door Van Dam uitgevoerd »

Foto Midlum in raam.jpg
Van Dam Verhuizingen is in staat elke soort verhuizing uit te voeren. Met de juiste inzet van professionals en materialen garandeert Van Dam Verhuizingen u een zorgeloze verhuizing. Van Dam Verhuizingen weet wat er speelt. De meest gekozen variant. Van… Lees meer »

Doe het zelf verhuizingen »

Wilt u de verhuizing geheel zelf doen of  heeft u voor bepaalde spullen de hulp nodig van  Van Dam Verhuizingen dan zijn hiertoe de volgende mogelijkheden. Lees meer »

Senioren verhuizing »

Een verhuizing waar meer aandacht nodig is. Veelal kan dit voorkomen uit fysieke beperkingen, minder ondersteuning van de omgeving (familie, vrienden), maar ook dat er snelheid geboden is om dat een appartement in een zorgcentrum leeg gekomen is en de… Lees meer »

Emigratie »

Van Dam Verhuizingen heeft de grote emigratiegolf uit de jaren ’50 en ’60 meegemaakt, waarin vele gezinnen uit Nederland hun geluk beproefden in voornamelijk de Verenigde Staten, Canada en Australië. De opgedane ervaring wordt nog maandelijks gebruikt om inboedels naar… Lees meer »

Piano & Antiek »

Het verhuizen van piano’s, vleugels, kunst & antiek, alsmede andere kostbare spullen (men denke aan schilderijen of aquaria) eist een speciale aandacht. Gevoelig voor verandering in klimaat (luchtvochtigheid), veelal massief en de kwetsbaarheid in de afwerking mag niet onderschat worden. Lees meer »