Verhuiswinkel

Alles is geregeld; de hulp van familie, vrienden en bekenden plus auto’s, busjes of een vrachtwagen. Toch is de bescherming van uw kostbaarheden niet te onderschatten. Voorkom dat uw spullen in goedkope, meestal slappe dozen van de bouwmarkt terecht komen, maar gebruik de juiste dozen. Schuif uw meubelen niet zonder bescherming in de wagens maar gebruik verhuisdekens. Als de afstand naar de voordeur te lang is, is de inzet van rollend materiaal van harte welkom. Niet alleen voor uw fysieke bescherming maar het werkt nu eenmaal fijner. Voor al deze materialen heeft Van Dam Verhuizingen een heuse verhuiswinkel ontworpen.

Op deze website kunt u te allen tijde online spullen bestellen, reserveren en laten bezorgen op uw gewenste adres.

Bescherming »

Foto stoelhoes.jpg
Naast alle soorten verhuisdozen is er materiaal nodig om uw spullen optimaal te beschermen. Verschillende soorten hoezen, inpakpapier, e.d.bieden wij in  ons assortiment aan om uw spullen te beschermen. Lees meer »

Rollend materiaal & Overig »

Foto steekwagen.JPG
Om uw spullen op de juiste plaats te krijgen, zijn er verschillende hulpmaterialen. Deze materialen zijn te huur. U betaalt een borgsom, waarbij na terugkomst de huurprijs wordt verrekend. Lees meer »

Verhuisdozen »

Foto VH   Doos plak.JPG
Verhuisdozen zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen, afhankelijk van het te verpakken / beschermen object. Van Dam Verhuizingen biedt alle soorten verhuisdozen aan, de dozen zijn te koop of te huur; in gebruikte en nieuwe uitvoering.  Gebruikt… Lees meer »

Wilt u het zelf ophalen dan kan dit aan de Innovatieweg 36 te 7007 CD Doetinchem. Mail of bel ons wat u wilt hebben, wij leggen het voor u klaar. Wilt u het laten bezorgen, geen probleem, gezien de afmetingen per bestelling kunnen verschillen ( afmetingen / gewicht )  is het moeilijk vooraf een verzendtarief aan te geven.

De bestellingen worden per Postnl verstuurd.

Geef aan wat u wilt hebben en wij geven aansluitend het verzendtarief. Bij accoord wordt de verzending verstuurd nadat de betaling binnen is op onze bankrekening.